kök

Jag är så stolt över mig själv! Jag har sytt nya gardiner till köket och det vart jättebra! :D Idag har jag haft prov och sen så på eftermiddagen så var vi på brandstationen och hade föreläsning. Efter de så åkte jag och träffade mamma. Vi åkte ner på stan för att jag var tvungen att gå till banken och sen var vi en sväng på stan. Jag la undan en eventuell studentklänning och sen så köpte jag en orange kurka som skulle matcha till gardinerna. sen åkte vi ut till IKEA. mamma köpte en massa saker till badrummet och jag fyndade ett fat som man kan ha ljus på, en blomma, gratängformar och ett tyg som var fint och kanske blir till en tavla...

Jag önskar att ni kunde se köket! Det blev mycket mysigare och roligare!

Varför?

Varför kan jag inte sova?! Varför är jag så trött så att jag nästan somnar när jag kommer hem från skolan och sen när jag ska försöka sova så går det inte? Jag blir gaaalen! imorgon blir det apoteket och köpa nå slags sömntabletter. GAAAH!

snart är det slut!

har haft fullt upp hela dagen, nationella engelska b, projektet, lektioner, plugg till prov i historia på andra världskriget.... SNART ÄR DET SLUT! Jag tröstar mig med de varje dag, varje timme känns det som. Jag är så trött i hela kroppen att jag skulle kunna sova i en vecka, utan att tänka, bara drömma mig bort, släppa allt ansvar. Det känns som att min kropp snart vet att det är över så den vill liksom inte jobba med mig, den har redan tagit semester! Och ingenting blir ju bättre med min kära pollenallergi släpandes efter mig!


H som i helg

oj va dåligt bloggande det var här! kanske betyder att helgen har vart fullt upp som vanligt?
I fredags så var jag ju sjuk men kände mig bättre på kvällen så jag jobbade. I lördags så vad jag och shoppade lite på dagen och sedan blev det spicy hot med robin och hans kompis axel senare på kvällen. Efter de så gick jag en sväng till lisa innan jobbet och jobbade senare på kvällen. eller jobbade och jobbade, jag städade ut ett förråd och hittade massa reklamsaker som jag, jenny och jenny visade jobbet i olika versioner med en liten modevisning, sen så klev jag av och festade i en timme :P igår så var jag, elin och malin hem till mamma och hälsade på. vi kollade på lammen, och så körde vi totalt fel så vi höll på att hamna i eskilstuna när vi skulle handla (jag trodde attt jag hittade). haha men men trevligt var det!

idag har vart en underbar dag och allt har gått så bra för mig!!!! ELLER INTE! usch vilken hemsk dag så jag har valt att radera den från mitt minne! Jag trodde att den hade gått över på eftermiddagen efter jag sovit lite till men icke sa nicke! så nu ska jag äta och sen sätta mig vid tvn ett tag innan jag går och lägger mig och förhoppningsvis vaknar upp med glatt humör imorgon till nationella provet.


lite bilder från helgen:



Helgens fynd:
tröja (second hand)
skor (hm)
(ursäkta den smutsiga spegeln!)



vi drygar på jobbet! haha



Jenny är snygg!



Roadtrip till mamma, ellan körde dit.



Mallan matar lillsmulan ♥

wow

wow! ní vet när man inte har någonting för sig när man är sjuk så sitter man ju bara och slöar framför datorn, det gjorde jag igår och så va jag inne på en utav sveriges största bloggar och döläste lite, och då såg jag att hon hade glömt att ändra sin ålder då hon nyss fyllt år, så jag kunde inte låta bli att skicka en liten kommentar, fast anonymt :P och nu när jag va inne och kollade så hade hon faktist bytt. hahah det är så kul jag har här hemma!

nu tror jag att jag ska gå och sätta mig lite på balkongen faktist. pusss så länge!

Jag ska bygga nå vettigt!

goddag! Jag har ingenting vettigt (haha Lisa! "Jag ska bygga nå vettigt".. minns du? ;)) att säga mer än att just nu sitter jag här och känner mig lite förvirrad och stressad. ska jag gå till skolan imorgon eller inte? Jag måste gå för jag har viktiga lektioner, men jag kan ju inte gå om jag är såhär i magen?!

jag har iaf lyckats ta mig till affären idag, tog 15 min och det klarade jag iaf. Va tvungen att köpa lite medduciiiiinnnn!

JUST NU: avslagen Cola med salt, blåbärssoppa, lättsaltade chips och medium.

snälla du där uppe!

fortfarande sjuk.... om det fortsätter såhär så kommer jag väl att tappa flera kilo!!! Jag måste bli frisk tills imorgon då jag ska ha prov i islam, redovisning i svenskanationella och lektion i elkunskap (den sista är väl inte så kul men det står med i kursplanen och vi har bara ett tillfälle på oss) . Så snälla du där uppe, låt mig bli frisk och pigg tills imorgon och samtidigt göra bra ifrån mig på redovisningen och provet! tack!  Kan ju altid prova och se om det är någon som lyssnar? haha

drömde inatt om min gamla apuplats, nybyggeskolan. fyfasen vad jag saknar dom! så fort jag har blivit piggare så ska jag åka och hälsa på dom!

nu ska jag lägga mig i soffan och dricka blåbärssoppa!

studentklänning?!

jag börjar få panik (som vanligt!) studentmössan ligger i skåpet och väntar på mig, men jag har ingen klänning?! Måste man ha en vit klänning? jag skulle vilja ha en off-white eller lite gammelrosa... men det är klart, min mössa har ju vinröda detaljer så då kan man ju inte ha rosa.... fast det skulle vara fint! Men det är liksom som en oskriven regel att man MÅSTE ha vitt på sig, det är väl så så jag får väl följa de. skulle vara kul att komma i någon helt annan färg, men då kanske det inte syns att man tar studenten så tror jag att farmor skulle bli lite besviken... kanske skulle dra till stockholm i helgen? på fredag jobbar jag, och på lördag ska jag hem till Robins syster som fyller år idag! Grattis Christel! så det finns nog ingen tid för de... hmmm. jaja det löser sig! snälla kan någon tipsa om hemsidor med kläder!? jag har idétorka och kör samma gamla vanliga...

nu ska väl jag försöka sova en sväng så får vi se om jag vågar mig på skolan imorgon?

ps. jag tror jag redan har shoppat upp hela min lön i mina drömmar! haha

blåbärssoppa, cola och lättsaltade chips

pappa kommer snart med blåbärssoppa, cola och lättsaltade chips. tack pappii!

magsjuk

Lyckades dra på mig en magsjuka under natten och fick inte sova en blund! Jag förstår inte hur jag kan ha så dåligt emunförsvar(stavning?) och dra på mig magsjuka hela tiden! Och jag vet ju inte ens vad den kommer ifrån?! Jag tror jag har vart magsjuk minst en gång till det här året!

idag ska jag väl hämta kraft att skriva pm:et! Jag måste göra de!! Sen ska jag be Robin gå till apoteket när han vaknar.

Hörs senare ♥

SARA!





JAG SÅG PRECIS MIN KUSIN PÅ TVN, SYSTEMBOLAGETREKLAMEN!!!!!!!!! JAG ÄR SÅ STOLT ÖVER DIG SARA!!!!!


Varnar känsliga läsare...

jag blir galen på detta PM! Jag har tusen ideer men jag vet bara inte hur jag ska skriva ner dem och hur jag ska lägga upp det. Jag vill visa så mycket och göra så mycket att jag inte vet hur jag ska få ihop det! Hjälp mig!!

Idag har jag också gjort en punkt i projeketet och försökt att få sommarjobb! hoppas att jag lyckas! Jag behöver verkligen ett jobb och jag vet att de inte växer på träd. Jag känner mig så otroligt dålig som inte har sökt jobb innan men jag har inte haft tid. och nu är det de ända folk pratar om, jobb jobb jobb, pengar pengar pengar!! Jag vet vad jag vill jobba med och jag vet hur min framtid ska se ut, jag har redan planerat den! men så länge måste jag ju jobba med något. Jag har ju sökt till högskolan och lärarprogrammet (hoppas att jag kommer in! för det är verkligen det jag vill bli!) men är det dumt att börja plugga direkt efter studenten? jag har ju ingen erfarenhet. tänk om, när jag är klar om ca 3,5 år, så får jag inge jobb för att jag inte har någon arbetslivserfarenhet! blääää jag blir alldeles knäpp av att tänka på det här, men det är det som snurrar i mitt huvud typ 24 timmar om dygnet. Om jag inte tänker på det så pratar jag om det eller så drömmer jag.

Och nu har jag blivit magsjuk också! vet inte om jag har ätit något fel eller om det är någon basilusk men magen är iaf inte bra!!! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk för jag har så otroligt mycket att göra i skolan att jag inte vet hur jag ska hinna! det är skoldagar kvar idag! HELT galet!

Nu är det dags att springa på toa igen... (förlåt för detaljerna) sen ska jag försöka lägga mig i soffan och sova ett tag. natti ♥

Xning

efter mycket om och men så står jag här i alla fall och väntar på att klockan ska bli strax efter 2 så man kan börja åka mot centralen. jag har en ständig klump i magen och hela natten har jag drömt mardrömmar. det kommer nog att bli kul i alla fall.

Hörs imorgon om man kommer hem i skaplig tid! 

hemmakväll

det blev hemmakväll själv med en påse godis, en film, myskläder och täcket i soffan. tyvärr så måste jag erkänna att det är lite tråkigt... kanske ska ner till jobbet och kika en sväng? nej jag orkar inte fixa mig.

jag har bestämt mig nu. Jag har haft ångest i flera månader och den senaste veckan har jag inte kunnat sova. det är inte min grej och jag vet att jag har tagit rätt beslut innerst inne, även fast många kommer bli besvikna och jag kommer att få höra det. tyvärr så kanske jag missar något men jag får stå ut med de, för att jag vet att det är det här jag vill, innerst inne. jag kände redan från början att jag inte ville men man vill ju inte svika, men den här gången kommer jag att göra de...  

fredag

fredagkväll och jag är ledig?! hmm känns väldigt konstigt. Ikväll måste jag skriva ett pm till nationella i svenskan sen så förhoppningsvis så ska jag väl träffa malin och elin. Jag orkar inte tänka idag. eller inte tänka seriöst. det måste man göra om man ska skriva ett pm och förbereda till en redovisning som ska vara intressant. 

någonting lite mer roligare är att jag träffade min kära kusin idag. Jag fick låna en tröja av henne. Jag förstår inte hur hon alltid är så snygg och har så snygga kläder!!  Puss på dig!



Nu ska jag laga en matbit, undrar bara vad jag ska göra?

tänk om..

idag har jag vart i skolan som vanligt, men på morgonen så hade vi "tänk-om föreläsning" i västeråshallen. Det var tyvärr inte så intressant som jag trodde att det skulle vara då det var en väldigt dålig föreläsare som skulle prata om HIV/Aids. Efter skolan så satt jag, frida och jossan och försökte skriva klart det där jälva projektet! Jag blir galen! det tar ju aldrig slut och nu har vi tydligen helt total missuppfattat hur man ska göra. Det slutade med att vår lärare bad oss att gå hem och göra det imorgon istället för att vi va så irriterade.

efter skolan så drog jag en sväng till Elin (Malin va där också) som var sjuk och piggade upp henne. Vi satt mest och fjanta oss och åt kebab. mummma! 

Just nu drömmer jag om att få göra om köket lite då jag har fått en hel massa idéer! JAG VILL HA EN MASSA PENGAR! Men det kommer inte att kosta så mycket att göra det utan bara frächa till lite med textil :) Det är verkligen så mycket jag skulle vilja köpa vid löning. Jag vill till stockholm och köpa lite snygga vårkläder och studentklänning och så vill jag fixa iordning köket. tyvärr så får jag väl prioritera någonting utav sakerna.. får se vad det blir ;)

HELT ointressant inlägg men det var vad jag ville säga idag.


(bjuder på den!)


God natt ♥

Jag vill ha!




skor och väska från bianco
t-shirt med axelvaddar från urban outfitters


Någon som har nå tips på hemsida med snygga studentklänningar?!

A J !

ibland så hatar jag att vara tjej! Ajajaj miiiin mage och rygg och allt är bläää bara!

topshop.com





jag som ville köpa en klänning idag! Typiskt.. kanske hittar något annat att unna mig efter denna städdag? :)


En bild säger mer än 1000 ord...






























Tack för en sjuuuukt rolig dag och kväll alla nissar! Och tack laget för guldet ;)

RSS 2.0