Första dagen

på resten av mitt liv. SHIT! Jag ska verkligen bli lärare! Jag är helt slut efter all info idag + att jobbet hade panik så man kastade ju sig på tåget för att åka hem och jobba efter man slutade.

Jag orkar inte skriva så mycket, det är så jävla smullfockat(heter de så?) i mitt huvud just nu.

GOD NATT!

Nyfiken

Eftersom jag också är nyfiken och följer den här debatten som startade på The voice här om dagen så var jag tvungen att titta in den här bloggen och när jag kikar runt där så vafan, DÄR ÄR JU JAG! Haha bilder från studenten!

Kartor

Haha jag sitter och kollar på kartor så jag hittar imorgon!!!!





Dagens

Har haft fullt upp hela dagen..
Jobbade från 9-12 "imorse" sen så åkte jag ner och shoppade lite. Visar upp bilder på de imorgon. Sen så åkte jag hem och vilade en timme innan vi åkte och handlade och lagade mat samtidigt som jag dammsög och torkade golven(välbehövligt!) och sen så¨fixade jag iordning mig och nu är det dags att dra till nästa jobb!


Kika förbi på konrad ikväll vettja ;)

Ett mycketsnabbt och stressat inlägg men men!

Nu drar jag

till jobbet! Hörs ikvälllll!

Puss

En egobild

från igår får avsluta kvällen...



natti ♥


Center vs plopp

Nu är jag trött på att alltid stå där i godisaffären och klura på om plopp eller center är godast eller om det huvudtaget inte är någon skillnad. så jag tog saken i egna händer (okej, med hjälp av Frida som köpte godiset) och läste på innehållsförteckningarna.

PLOPP OCH CENTER ÄR EXAKT SAMMA SAK!!!!

bara så ni vet!

Pluttan

det blev en utgång med Robin, Jenny, Christoffer, Micke, Tessan, Massi & Frazze. Hela konradligan! Det va första gången jag va ute på hela sommaren!! Jaa, asså jag har ju vart ute men nykter och i typ 3 sek innan jag inser hur värdelöst de va:P och sen va vi ju på å när det va kräftskiva, men de räknas ju inte som "nattklubb". men men tack alla för igår :)

farfar

jahaa, den här dagen blev ju intressant! har jagat människor hela dagen för att få lite lön! Jälva bemanningstjänst eller den jäveln som tappade bort min tjänstgörningsrapport!

trevligare blev det framåt kvällen då vi åkte till farfar som fyllde 77(!) och åt och mös med släkten. Nu lutar det mot en utgång :D måste göra något trevligt med dagen!

Vad ska ni göra ikväll?

Grattis farfar! ♥


BEMANNINGSTJÄNST

KAN DRA ÅT HELVETE! ELLER NÅN JÄLVA FITTA PÅ LÖNEKONTORET!

Väckning

Nu tror jag att jag har läst varenda blogg som går att läsa!

DAGS att väcka Roppin! Innan jag blir gaaaalet uttråkad!


header i paint?

Robin har vart vaken hela natten och morgonen för att han har haft ont i huvudet och inte kan somna. När han väl somnar, vem tror ni vaknar då? Jo, lilla jag. Så vafasen ska jag göra nu?!

Tror att jag ska försöka göra en header i paint, det borde väl gå?

PS, HATA ATT JOBBA INOM KOMMUNEN, LÖN PÅ TORSDAG!!!!!!!!! ÖÖÖÖÖÖHHHBLÄÄÄ!


Lägg av, hitta på nåt annat än en jälva modeblogg!

Lite bilder får summera dagen :)




Robin tyckte att jag va så jälva tråkig som skulle ta kort på mina kläder
"Lägg av, hitta på nåt annat än en jälva modeblogg!" Så han skulle hela tiden förstöra bilden med att va med på ett hörn.



När man väl har en kamera så vill ingen va med på bild!
Satt iaf och fikade ett tag med Frida sedan så åkte vi hem och lagade mat medans Robin tränade.
Här är resultatet:



Robins mat, kokletter med kantarellsås



Fridas och min mat, Räkor, bambuskott och minimajs i curry och kokosmjölk, MUMMA!





Kanske måste diska och städa upp efter oss? haha

Fika

sorry för det dåliga bloggandet. Nu blir det fika på stan, hörs senare!

(ps kanske blir några bilder då jag lånat andreas kamera)

Nr 22

Det blev inte som jag hade planerat igår. Jag och Robin åkte ner till mötet, som som vanligt alltid börjar en halvtimme senare för att alla inte har kommit, sen så satt vi där och snackade lite, sen så gick jag och Robin och mötte upp Rickard för att sätta oss att äta på spicy. Provade något nytt som Moa rekomenderade, nr 22 kyckling i cocosmjölk, lime och chili. gott faktist! Sen gick rickard hem och jag och Robin gick ner till konrad för att hälpa dom med att lyfta lite saker- eller inte jag utan robin. Vi blev kvar där och fixade och trixade och kom hem vid 23-tiden. Då målade jag klart bordet för sista gången och sen så la jag mig vid tvn och slocknade på stört!

Jag tror bordet blev bra och med tavlorna så blir det bättre. men golvet måste vi göra något åt! Senare problem. Men kanske kan lägga upp en bild senare då vi satt upp tavlorna o så.

Idag så kommer Hero hit och jag ska leka ett tag med Frida :) ska försöka lämna tillbaka mina otroligt snygga skor, men inte så praktiska i höst, från HM och sen så måste jag tanka bilen och hämta min cykel, smycken och plattång från pappa. Oj, dags att börja nu om man ska hinna!

Ps

jag har hittat en lunchkompis den 31/8 :)

mamma

Jag tog en tripp till mamma över gårdagen och idag. Vi gjorde en massa grejor, gjorde tavlor, solade, tvättade, letade efter "bra att ha grejer", mös och jöt(vettefan hur man stavar så jag skriver de som det låter haha) en massa saker. Vi håller ¨på att exprimenterar för mamma och jag ska bli duktiga på de så att vi kan göra en massa snygga saker sen:)

Nu ska vi på personalmöte på Konrad Som öppnar imorgon!!! Har gjort om lite där nere så det kommer bli nice. Efter mötet blir det bio med Rickard, sen så kanske en cider? ska övertala grapparna :)

luncha den 31/8?

Min älskade kära pojkvän har semester och det verkar som att han har paxat datorn under dessa veckor, för jag har fasen inte kommit i närheten av den på flera dagar. Därav den dåliga uppdateringen.

Tyvärr har jag fortfarande inte fått några bilder från kräftskivan, dock har jag sett att många andra har de!!! Kära vänner, kan ni skicka dom?!

Idag har jag vart och kollat på tapeter och målat om köksbordet. Nu håller jag på att tittar upp info om skolstarten, för 5e gången! Btw, är det någon  som är i eskilstuna den 31/8 typ vid 12 och vill äta lunch med mig?!

Kom precis på att jag inte ätit något idag? Hmm, inte konstigt jag har ont i magen! Måste fasen göra mat nu!

no pix

Det är ju ingen som verkar skicka bilder idag så att jag får väl lägga upp en bild sen 2007 :) haha


Kräftor

Kräftskivan va grym igår och jag hade det så jävla kul! Tack alla tjejor!
Lite senare kommer det förhoppningsvis bilder:)

NU: IKEA :D

sjuk

jag är sjuk som ett as och orkar inte blogga. Måste bli frisk tills imorgon!

stora gröna klumpar

idag mår jag så jävla dåligt! Började igår med en kliande känsla i halsen och på kvällen tappade jag rösten. Nu hostar jag som fan och liksom det känns som om jag har sprungit i en gympasal i flera timmar, ni vet när det liksom bränner eller isar på nå sätt. Det kommer stora gröna klumpar när jag hostar som smakar var. FYFAN!

nu ska jag gå och lägga mig igen så jag blir frisk tills på lördag!

Isis Isisson Björklunds födelsedag

Elinas gosedjur Isis Isisson Björklund fyllde år så vi bakade tårta, här är några bilder:










Russinfingrar

 jag sitter här men russinfingrar och käkar jordgubbar. Jag har tagit tag i diskhögen som iaf minskade lite idag. Jag brukar vanligtvis diska med diskhandskar för jag hatar russinfingrar, men dom va det stora hål i och jag glömde att köpa nya idag... sååå.. jaa sånt är livet.

Imorgonbitti ska jag hem till pappa, Jeanette och Elina för det ska bli JohannaochElina-dag. Vi har bestämt att vi först på förmiddagen ska gå till en jättestor lekpark som finns där och sen så ska vi äta lunch och sen ska vi baka jordgubbstårta och ha fest med alla dockor och gosedjur! Riktigt mysigt ska det bli! På kvällen ska jag även träffa Moa, det va väldigt länge sen!

Måste gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon!

tvätta tvätta tvätta

Härlig morgon! Gick upp klockan 7 för att tvätta, vi hade fasen inga underkläder kvar! Jag tror inte vi har haft en större tvätthög än den vi hade idag, den fick inte ens plats i en sån här stor IKEA påse, och då tvättade jag inte ens allt. Jag får ta resten senare i veckan. En bra sak, skatten har kommit :D wohoo ska ner på stan och lösa in den, kanske jag hittar något till kräftskivan i helgen? Jag tror jag ska kolla om Lisa jobbar, om inte, så kanske jag kan lura med henne på stan ;) Bäst att jag ringer på en gång!

Konsten att inte göra någonting

Vi blev kvar hos Robins föräldrar igår. Vi hade det så himla trevligt och Julanda och Jannike(holländarna) va helsköna! Kräftorna smakade underbart och det blev en massa skålande och proskande och cheersande och väldigt väldigt mycket skratt! Sen blev det några timmars sömn i husvagnen. Jag vaknade klockan nio av att jag va så himla kissnödig och Robin, jag och hero låg brevid varandra i inte en så stor husvagnssäng, så vi gick upp. Familjen var vaken inne i huset så vi satte oss och pratade lite samtidigt som det dukades frukost på bordet. Sen gick vi och la oss igen. Robin gick upp och jag sa att jag skulle komma men jag sov vidare i typ 1 timme till tror ja. Sen sa vi hej då till alla, tog vårt pick och pack och drog oss hemåt. Vi duschade och åt lite sen åkte Robin till jobbet och sen dess har jag bara sovit och kollat på tv! Jag har absolut inte gjort någonting idag och diskhögen är värre än någonsin! men men, tar de imorgon eller nå!

Hur har eran dag varit?

God morgon!

klockan är snart halv 10 och jag sitter på jobbet. Helt galet trött! Jobbat halva natten och nu är det bara 7,5 timmar kvar innan jag får sluta. dagen tar inte slut där. vi har finbesök hemma av kära Hero och han ska tillbaka till sina vänner plus att det är några holländare, goda vänner till Robins familj, som är och hälsar på så att vi ska äta middag där ute. Kräftskiva skulle de bli :) MUMS!



HERO♥

(en asgammal bild, men får duga)

Mojito?! Rom, sockerlag, lime, mynta och toppat med soda!!

Igår så satt min kära pojkvän och okkuperade datorn från att jag kom hem från jobbet tills jag somnade i soffan av uttråkning. och längre ändå... men nu har jag gått upp tidigt och passar på innan han vaknar. Jag är faktiskt lite nervös! Jag ska jobba för första gången sen i maj. Ja asså på Konrad. och inte nog med de så är jag själv! Helt själv med världens jävla ansvar. men det går nog bra! det är jag inte så nervös över. Det är mer att jag är så jäkla ringrostig. Har inte gjort en drink sen i slutet på maj så nu sitter jag här och försöker förhöra migsjälv, typ såhär låter det i min hjärna:

- Mojito?!
- Rom, sockerlag, lime, mynta och toppa med soda!! (fort ska de gå också)
Haha

Nu ska jag jaga upp Robin så vi kan åka och bada :D

Vad ska ni göra idag?

Blåbär

sitter här nyduschad, nyrakad och fräsh(stavas de så?) med Robins t-shirt och äter 2 smörgåsar och dricker hallon- och blåbärssmoothie. Mums! Jag är alldeles blå om fingrarna (och munnen) för att jag rensat så mycket blåbär som jag fick av mamma. Jag tror jag har lyckats ätit upp 1 liter på mindre än 2 timmar. Börjar få lite ont i magen? Konstigt... Det är så himla gott att det går liksom inte att sluta. Och så hittade jag hallon i frysen också så nu dricker jag ännu mera blåbär och lite hallon också. Imorgon blir en lång dag på jobbet så det är dags för mig att sova nu...


sooool

idag har jag legat i solen ett tag och läst en bok..

Nu: Jobbet
Senare: SOVA!

7962 90 66 245 3400

ååh det är bara siffror i mitt huvud just nu! studielån, lön, hyra, utgifter, mat, kläder bla bla bla...

ööööh nu är jag trött på det här och jag tror att kryper ner i sängen! natti ♥

23.17

Vilken dag! Först vaknade jag av att mamma ringde och väckte mig klockan 9, då längtade hon så mycket efter mig så hon redan va på väg hit. jag gick upp och åt frukost och pillade lite hemma, packade en frysväska för jag tänkte att vi skulle till hallstagropen och sola, bada och snacka skit. men de tyckte såklart inte mamma! Hon ville ner på stan så att vi drog oss ner dit, gick runt och kollade på typ 25000 klänningar till min mosters bröllop, mamma hittade en dirket, på rea såklart. Jag hittade några fina, men ingen som va liksom "åh den blir perfekt!". Det är som vanligt att jag målar upp bilder om hur jag vill att mina kläder ska se ut, och sen är det typ omöjligt att hitta en sån. men jag köpte iaf en på HM, får se om det blir den, har ju en månad på mig att hitta en annan. Sen hittade jag ett par skor som jag la undan. får väl se om jag åker ner imorgon och köper dom... jag borde väl vänta till nästa vecka men jag vet u hur det är, då finns dom inte kvar som vanligt! Sen när vi hade vart på stan, strosat runt, shoppat lite och ätit så åkte vi till IKEA och sen hem. Just när jag kommer hem ringer jeanette och frågar om jag vill följa med ut med båten över kvällen så det var bara att packa ner handduken igen(hade redan packat de då jag trodde att mamma och jag skulle bada) sen så åkte vi iväg och hade en supermysig kväll! Elina och jag badade och mös riktigt ordentligt.

Ja, en riktig familjedag med andra ord ♥

Herregud! 4 augusti REDAN?!

Fick en chock idag när jag va på jobbet och skulle skriva lite sociala antekningar. herregud! 4 augusti REDAN?! Jag vet att jag låter som en gammal tant, men jäklar vad tiden går fort! Och nu är den till och med 5 augusti! Jag har jobbat hela dagen, slutade 20. Åkte hem och fastnade såklart framför tvn (bara för att jag hade en stor diskhög som väntade så måste det ju vara något intressant på tv), sen så gjorde jag ett litet ryck, så nu har jag diskat, gjort tacopaj, diskat igen, plockat undan och småstädat lite hemma. så nu ser det skapligt ut. om man inte går barforta så att det känns som om man går på knäckebröd för att jag inte dammsugit, men annars är det fint.
Nu väntar jag på att pajen ska bli klar sen så ska jag åka och hälsa på Robin på jobbet för han är här i stan.

Imorgon ska mamma komma till v-ås :D ååh vad jag saknar henne! Det var över en månad sen vi sågs! ♥
 


Den enda bilden jag hittade på mig och mamma,
 från Andreas och Jennys bröllop


23.55

oj, nu har jag sutti här och drömt i flera timmar om både tapeter, inredning och koftor! snart, snart, snaaaaart kan jag shoppa lite :)

blev inte så mycket som jag hade hoppats gjort idag, men så är det ju alltid, fortsätter när jag har tid. bara en vecka kvar till semestern :D det som är planerat är:

- En Johanna och Elina-dag
- Kräftskiva
- Stockholm
- Måla färdigt hemma(jaa om jag får bestämma)
- och förhoppningsvis någon vecka med sooool och bad

Nu ska jag drömma vidare om koftor och tapeter. natti ♥




en utav många favoriter....


skönhetssömn

God morgon!
Jag har sovit så otroligt gott inatt! Jag och älskling gick och la oss strax efter 12, helt utmattade, och sov till 2 idag! så himla skönt! Det är så skönt att bara känna att man får sova ut och att man är ledig. nu har vi precis ätit frukost och robin åkte precis och tränade. jag ska ta tag och gör all mat.
Den här veckan bjuds det på:

Korvstroganoff
Tacopaj
Laxpytt
Kokletter med svampsås

Japp om jag börjar nu så kanske jag hinner se en gnutta sol idag också.


kanske kan jag flörta till mig lite Ben and Jerrys

vilket underbart väder! det är verkligen efterlängtat och jag var till och med ledig, otroligt! Vi har vart en sväng på stan, kikade i några affärer och sedan tog vi oss en fika. vi var så avslappnade över att vara lediga, tillsammans, utan att vakna av väckarklockan så vi glömde alla måsten. väldigt skönt. men det innebar också att vi glömde tvättiden och jag har inte lagat mat för hela veckan... men men, så är det ibland. vi har iaf haft en vääldigt mysig dag med varandra och nu så ligger robin utslagen på soffan. jag ska snart rycka upp han för att åka till joker (jag vet att det inte heter så längre men det kommer alltid att vara joker för mig) och köpa något mummsigt. kanske kan jag flörta till mig lite Ben and Jerrys :)
Mmmhhh, nu måste vi åka!
min favvosmak:

 


vilken är eran favvo?

gårdagen

Det blev inte så lyckad kväll igår, eller lyckad och lyckad. jag och robin trodde att vi ville se folk så vi fixade till oss lite och sedan så drog vi oss ner till sjökrogen. vi hann dricka en varsin fanta och sen åkte vi snabbt där ifrån och gick upp till rickards jobb. robin och han har kommit på en superbra idé som dom snackade om medans jag satt och läste veckorevyn och väntade på att bror skulle ringa. han, jenny och felicia hade vart på fest (4 vuxna och 5 barn..) och ville bli hämtade. och dom ringde tillslut så vi begav oss ut dit för att hämta dom och jag fick en massa pussar av älskade lilla fisrumpan! sen så körde robin hem mig och han åkte tillbaka till rickard. jag tittade klart på Hannibal rising, som jag somnade till i förrgår och sedan somnade jag skönt i soffan. robin kom hem 5 (!) imorse. då hade dom pratat klart... 

Ojust ja! Jag hade en underbar hårdag igår! det blev precis som jag ville... synd bara att jag inte har någon kamera så jag kan visa exakt hur jag vill ha mitt hår.

Nu: kall pizza till frukost, sen en fika på stan och kanske något fynd?

12 juni 2009 <3

Det blir några oförglömliga bilder :)



Familjen står och väntar....



Vi kunde inte hålla oss så vi skickade ut en liten lapp genom fönstret



SOM VANLIGT så kom tårarna!



Min familj är ju som vanligt så gulliga så man fick vara med på radion!



Lyckan säger jag ju baraaaa!!!



KING OF THE WORLD!



SÅ JÄVLA BRAAAAAAAAAAA!!!




Helt dygnsuuur!



Och så finns det dom som har FLERA HUNDRA DAGAR KVAR :D


vart ska jag börja?

Okej, jag vet inte vart jag ska börja!
Jag är fortfarande i chock efter den stora och sjukt roliga dagen för ca 2 (!) månader sen! Det har liksom inte blivit av att skriva nå efter de... första helgen så hade jag fullt upp, sen så tog jag några veckors semester ute hos mamma där det varken finns internet eller dator och jaa, sen började jag jobba!

Jag tänker liksom varje dag att jag ska ta tag och skriva något men ni vet, när man inte liksom har gjort de på länge så vet man inte vart man ska starta. men nu har jag bestämt mig att jag ska skriva lite igen. när jag vill. detta inlägg kommer att bli väldigt tråkigt men så är det. det är bara för att jag måste starta någongång.

Och nej, jag har fortfarande inte någon kamera, fixat bloggdesignen eller klurat ut hur man lägger in bilder från min mobil... så det blir som vanligt. en ganska bildlös blogg.

så då va det skrivet! hörs!

RSS 2.0