j

just nu hinner jag inte själv med mitt liv och bloggen är inte prio 1. Sorry för de men jag orkar inte.... Jag vill bara krypa ner i ett hål och försvinna ett tag! Hej då!

s som i skolan k som i kristendom

Det blev tyärr ingen rockkväll igår, då jag inte hade fått min lön. Ist så blev det en mysig hemmakväll med elin och malin, käkade tacos och fick nästan p-böter. tur att man kan koppla på charmen ibland ;)

Just nu sitter jag i skolan och har jobbat om kristendom, bläääää! Nu är jag skithungrig och min mage kurrar som aldrig förr, hoppas att det är något gott i matsalen :)

vad händer ikväll? I don't knowwwwww.

pussssss

förlåt!

förlåt! Jag har verkligen inte haft tid att blogga... det har inte hänt så mycket i mitt liv sen senast. Jag har mest pluggat, städat, jobbat och sovit! På lördag är jag ledig :D:D:D jag har lite småpanik för det känns som om jag aldrig är ledig. Senast var för en månad sen då jag hade mitt kalas, så det är ju inte så länge men det tar på krafterna att gå i skolan måndag till fredag och jobba fredag-lördag. Men jag ska absolut inte klaga för jag trivs otroligt bra med mitt jobb och med mina arbetskamrater! Man blir liksom som en liten familj. I helgen så va det bad taste-party på jobbet och både jag och mina kära arbetskamrater var väldigt snygga. men men, just ja, jag har lite småpanik över vad jag ska göra på lördag. det är för att jag har glömt bort vad man gör när man är ledig! Jag vill göra så mycket att jag inte kan välja! Jag vill åka till stockholm och shoppa lite på dagen, men jag vill samtidigt sova ut. På kvällen vill jag ligga i soffan och bara mysa med Robin, titta på någon film och äta godis. Men samtidigt så vill jag ut, träffa folk och festa loss!  Det kommer vara väldigt mycke folk eftersom det är löning! hjälp mig!!!! kan någon bara bestämma vad jag ska göra?!

Imorgon så blir det förhoppningsvis Rockfest på Bill&Bob med Ellan och mallan. Förfesten blir på Zanrizz med hårstyling och sminkning :) Vet bara inte vad jag ska ha på mig riktigt?

Och vad ska jag ha på mig imorgon på dagen? jag har så lång lugg så jag måste ha den uppsatt med resten av håret i toffs så då vill man ju ha en lite roligare outfit. Jag har verkligen inga färgglada kläder över huvudtaget! det är något som jag måste köpa. Just de, inga måsten, VILL köpa.

Nu är det dags att hämta tvätten i tvättstugan(har hängt där i en timme förlänge men jag hade sista tiden så det gör inget) sedan blir det en varm dusch och sängen!

Bjuder föresten på denna bild från helgens kalas!


reklam

jag drar till mamma mikaela ett tag! mallan är där också :)

btw så igår va jag på UF-mässan. mycket fina saker! bla annat så hade min kusin gjort smycken som inte var som alla andra och så Lina, Rebecca och några tjejer designar egna klockor, super snygga :D ( http://clockme.se/)

just de kussens företag heter Kaching bling (vet inte om jag stavade rätt) :)

det blev väldigt mycket reklam här men dom är bra!

Pussss ♥

om 96 dagar...?

paniken  börjar krypa fram längs ryggen på mig. vad gör jag om 95 dagar? Eller jo om 95 dagar vet jag vad jag gör men om 96 då? är jag pank och arbetslös? jag börjar få panik! vad ska jag göra om jag inte har något jobb när jag tar studenten? jag kommer att känna mig så otroligt värdelös. jag känner mig otroligt värdelös! jag vill inte ha något sommarjobb, självklart är de en bra början, men sen då? när hösten kommer, ska jag börja om på nytt då? jag måste verkligen skriva ett cv. men det finns ju ingen tid i min vardag till de! nej nu måste jag tänka på något annat innan jag får panikångest!

100 dagar kvar...

idag har jag, Frida och Josefin vart på 16 skolor och nästan lika många fritidsgårdar för att dela ut afficher och prata lite om vårt projekt. jag är så trött så jag tror att jag kommer stryka med snart! Och sen så skrev jag ju igår att jag hade ont i halsen, men upptäckte senare under dagen att det va ju självklart inte halsen utan min jävla visdomstand! min halsmandel är helt svullen och hela min vänstra sida på ansiktet ummar och jag kan inte röra det. Nu börjar det göra ont när jag öppnar munnen! Nu ska jag lägga mig framför tvn ett tag innan jag ska hälsa på kudden.


Imorgon är det 100-dagarsfesten :D det blir en förfest med klassen hos emmi och sen blir det såklart pluto och sen efterfest hos emmi igen. möjligtvis en slagg där också...


KUL med redovisning på fredagmorgon klockan 8.10!!!!


Jag blir...

...GALEN! asså jälva idiotlärare! fick ett sms för ca 1 minut sen av Elin om att vi börjar 10 över 12 med en föreläsning istf 20 över 1 när det är våran första lektion! hon får väl förfan göra som alla andra och säga till minst dagen innan! åååhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh frida ringer just nu och dampar!

förlåt men jag kände att jag va tvungen att skriva av min illska lite, inte för att det blev bättre men men!

ont i halsen har jag också!

avslutningsfest åk9 7:e April på Konrad

idag har vi gjort afficherna till vårt projekt-en avslutningsfest för alla i åk 9 den 7 april på konrad! Sprid det till era syskon som går i nian :) dom blev faktist väldigt snygga tycker jag. bättre än vad jag kunnat föreställt mig!  får se om jag på något sätt kan få upp en bild på affichen här på bloggen (ska fråga Thomas) så ni får se.

imorgon blir det skolan med en låååång sovmorgon, underbart! fast innan skolan ska jag möta upp Frida klockan 12 för att sola lite innan vi börjar. sen efter skolan kommer Göran och hämtar oss för vi ska till Strängnäs och hälsa på mamma och lammen (och Göran såklart) och låna en liten(?) bil som vi sedan kan åka hem i och jag kan ha i några dagar. Skönt att kunna ha en bil för att kunna röra sig lite fritt som man vill, guld värt! Även fast jag inte har miljontals kronor att lägga ner på bensin så kan man ta bilen när man ska storhandla, göra ärenden och kanske hälsa på någon.

Nu tror jag att jag ska gå och lägga mig. jag är så trött att ögonen går i kors. kan vara skönt att få sova i mer än 6 timmar per natt ibland. Förhoppningsvis så vaknar jag till när Robin kommer hem så kan vi mysa lite i soffan eftersom vi inte hann ses idag. :)

God natt


TACK!

Tack alla för i fredags! det va jätteroligt att så många kom och jag hoppas att ni alla hade det roligt! Jag hade underbart kul tack vare alla er! Och tack för de fina presenterna! PUSSS PÅ ER! ♥

Lite vimmel från kvällen på folket :)
 




Tack än en gång mina kära vänner!

RSS 2.0