snygga vs bekväma?

Hej hopp!
Idag har det vart en bättre dag än vad jag trodde! På grund av att en lärare är sjuk så hade vi hål mellan 9 och 12.10. Jättekul! Men jag sysselsatte mig med annat så länge. Jag solade på N`joy och sen så drog jag en sväng på stan för att kika efter ett par "lågskor" (vad gammalmodigt det lät, vad heter de?) som jag kan ha på studenten så jag kan byta från mina mördarhöga jätteonda men snygga skor till ett par lite bekvämare när jag känner att jag inte orkar gå i dom andra. Hittade två par, eller ett par som jag tror att jag ska köpa och så får jag nog tyvärr byta dom supersnygga från Bianco för jag får nog inse att det inte går att gå i dom och sen så hittade jag ett par till. Dom va inte lågskor men liksom mittemellan och väldigt bekväma med kilklack!

Nu ska jag hämta syrran på dagis och sen så ska vi förhoppningsvis åka ner på stan och byta mina andra skor då det snart är försent att göra det annars. Sen så kanske vi ska mysa lite med fika!

Hör av mig senare!

Ps. det börjar ta slut i skolan nu, ska göra en redovisning imorgon och sen på måndag så har jag ett prov, sen så är jag klar! helt klart! föralltid i skolan!! (jaa om jag inte pluggar vidare det vill säga..)

GRYMT!

Jag säger bara att vi kommer att vara så jälva grymma på utklädnadsshowen!! Bra kämpat idag tjejor :D:D

Bilder

Fick lite bilder av Jenny på Felicia, Max och Elina som jag stolt tänker visa upp :)


Elina och Felicia i Jenny och Andreas gamla lägenhet


Så jävla söt unge! Felicia<3


SötFelicia hos farmor(min mamma)


Jag och Felicia på juldagen hemma hos pappa/farfar <3


Haha Max och Elina i torsdags på hennes kalas, för söta mina små änglar! <3


Haha Jag dör när jag ser den här bilden!! Den är också från juldagen. Pappa och Jeanette hade gjort efterrätt som stod ute på altan och helt plötsligt så blev det tyst och vi undrade vad de hade för sig, öppnade balkongdörren, och jaa, ni ser ju själva! hahahaha va små hål från fingrar i allas efterrätter! Ett extra plus för sockerplasten de har på huvuvet!!! hahahaha <3<3

12 dagar kvar...

sitter och kollar på ugly betty och käkar en macka. idag har jag gjort klart skivan till utklädnadsshowen så nu äre bara att träna stenhårt sista veckan så allt sitter :D VI SKA FAN VINNA BF3A!!!

Fyfasen, det känns helt konstigt i kroppen då jag tänker på att det är 12 dagar kvar till studenten!!! det är helt sjukt! Jag har ju fasen inte ens bestämt mig vad jag ska ha på mig och jag får nog lämna tillbaka skorna som jag köpte på bianco för dom gör alldeles för ont :/ Jag måste hitta smycken också! och nya skor!! HJÄLP vad mycke de va!!!

Jaja, just nu ska jag fokusera och göra klart det allra sista i skolan, på ett bra tag (hoppas jag)! Jag vet ju fortfarande inte om jag ska plugga vidare eller hur jag gör...

nej nu ska jag titta klart på ugly och sen blir det Desperata hemmafruar... natti

just nu=23.21

just nu sitter jag halvsovandes under ett täcke och kollade till datorn i pausen på SATC. Snart blir det sääängennn! *längtar*

11.33

har vart hos läkaren nu. vet inte om det är botat för han visste inte riktigt vad det var, men en lite speciell behandling fick jag så skulle vi höras om en vecka. så sa han att jag skulle åka hem från skolan och ta det lite lugnt.

heeerzzz zänare!

MAGONT!

vaknade med en sjujävla värk i magen så det var bra att ringa läkaren. trodde dom öppnade halv 8 så jag fixa iordning mig som en galning innan så att jag skulle hinna i tid till skolan. Men dom öppnade inte halv 8 utan 8, HUR FAN KAN MAN ÖPPNA 8 NÄR ALLA BÖRJAR JOBBA DÅ?! Ingen har fan tid att sitta i telen kl 8 med 17 andra i telefonkö. Men det gjorde jag, och jag fick tid halv 11. så jag ska dit alldeles strax. Men iaf så kom jag lite försent till skolan och så upptäckte jag att inte min lärare hade kommit, tydligen sjuk. KUL! Nu har man hål till kl2 sen ska jag på jävla HRL klockan 4 på skolan också!

jaja, hörs senare!

21.30

Hann i allafall lite idag. Tyvärr inte allt! Men men, sånt är livet! Nu ska jag försöka att lägga mig ner i soffan med älskling och kolla på film.

God natt ♥

En lista

Då var det söndag igen då! Idag ska jag:

  • Tvätta
  • Städa
  • Göra religionsuppgift
  • Läsa en svenskabok som jag har glömt att gjort för vi har redovisning imorgon
  • Läsa ca 32 sidor om australien, PÅ ENGELSKA!
  • Göra en skiva till utklädnadsshowen (förhoppningsvis)
  • Laga mat + äta
  • Mysa + film

Ser fram emot de sista!

Dags att börja så att man blir klar någongång!


Metallica

Jag är fasen helt jäkla slut i kroppen och i huvudet! Somnade efter frukosten och sov till nu... känner mig fortfarande inte ett dugg utvilad! (Hahha jag tänkte skriva utsoven, kom liksom inte på ordet!) Nu kom Robin precis hem med sin vän David, helt överlycklig för han har köpt Guitar Hero Metallica. Så nu blir det ingen lugn och ro här på några veckor framöver! Nu ska jag gå och sätta mig i soffan för Robin ropar som ett litet barn och vill visa upp sina rockstjärnetalanger!

Vad ska ni göra idag?


skumt

Jahaa, vad händer idag? Jag blir galen när jag vaknar så himla tidigt och inte kan somna om!! Kanske ska dra en sväng ner på el stada, eller så kanske jag ska sola? neej jag vet inte, kanske åka förbi pappsen och säga hej... någon som har något förslag? Jag har inte ens kollat ut genom fönstret så jag vet inte vad det är för väder... Ikväll blir det ju iaf jobbet som vanligt! Det är ganska skönt ibland att ha helgkvällarna planerade för att jag får typ panik när jag är ledig, som nästa fredag! Vad ska jag göra då? ALLA mina vänner är på Elba och Robin jobbar! Vad ska jag göra då liksom? Jag kan ju inte vara hemma och inte göra någonting när jag väl är ledig. Första gången på typ en och en halv månad typ(18 april om jag ska vara exakt=studentkryssningen). Eller kan jag bara stänga av mobilen och hyra en film, äta gott och bara somna skönt i soffan? Nej det funkar inte! jag måste ut, festa, se människor! Fast jag vet ju att jag kommer bara gå till jobbet då! hahaha Jaa ni hör ju vilken panik!

Nu tror jag att jag ska duka fram lite frulle och väcka min skumma pojkvän!






Haha, skummit värre på jobbet igår!

SKUMPARTY @ KONRAD

har precis kommit ut ur duschen, ska fixa iordning mig sen bär det av till jobbet. SKUMPARTY ikväll ;)

Har funderat på en sak ett tag men jag har liksom inte kommit på nå vettigt svar...
Vid ett övergångsställe vid carlforsska/MDH/blåsbo så har dom någon sånhär superhightteck övergångsställesblinkande skylt, jag undrar varför den sitter just där och vad det är för superbra med den? Någon som kan svara? haha

Emil (halvbrorsan) kanske kommer till jobbet ikväll, kul att se han!

Puss på er!
 

4 år(!)

GALET dålig uppdatering här! Det är för att jag har så jälva mycket att göra just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen!! 

Tack för i onsdags klassen! grymt kul måste jag säga! :)

Igår så firade jag min kära lillasyster som fyllde 4 år (!) i onsdags. Mina bröder var där med fruar och barn så det var väldigt mysigt att få träffa alla! Maah mina små älsklingar Elina, Max och Felicia var så söta när dom lekte! Ska försöka ragga upp lite bilder på mina änglar av Jenny och Carro...

Efter de så drog jag till Ellan som var home alone med mallan, käkade lite godis och mös, träffade michaela också en snabbis :)

NU: SPICY HOT <3<3<3

Meddelande till alla i klassen!

Imorgon är det träning på dansen efter handledartiden. Sen på kvälllen blir det KRÖK!!!!

Konrad kör sista onsdagen för säsongen och det firar dom med fri entré hela kvällen och öl/cider för 30 kr!

KLASSEN KOMMER VARA DÄR OCH RÖJJAA!!!!

Ps. Ett meddelande till främst Malin: FAN VA LITEN DEN ÄR!!!!!! HAHHAHAHAHAHHAAHAH


lista

jahaa, jag hann inte blogga klart igår på lektionen och när jag kom hem så hade jag så mycket annat att göra.. men det är inte så mycket viktigt som har hänt i mitt liv igår. Idag har jag som vanligt vart i skolan, tränat på utklädnadsshowen. Det går väldigt bra för oss som är där men som vanligt i klassen så är det vissa som inte vill engagera sig och vara med och träna så vi har sagt att om man inte kommer på träningen imorgon så får man inte vara med. Synd bara att det är 2 veckor kvar och det tar lång tid att få dansen perfekt så jag hoppas att vi inte behöver göra om den!

När jag kom hem från skolan så pluggade jag lite och har iaf fått strykt två grejer på min superlånga lista på saker jag ska göra i skolan innan betygen sätts (2 veckor). Ni kan få se den:

  • Religion- arbete om abort
  • Religion- Hinduismen och buddhismen reflektion
  • Religion- Prov på Islam
  • Pedagogiskt ledarskap- "Pappa björn kokar gröt" Ett arbete om genusfrågor.
  • Pedagogiskt ledarskap- APU-uppgifter
  • Pedagogiskt ledarskap- grupprocesser
  • Arbetsmiljö- el&brand hemprov
  • Människor i behov av stöd- arbete om utvecklingsstörningen Fragile X
  • Människor i behov av stöd- arbete "planera en utflykt"
  • Historia- fördjupning om 11 September
  • Engelska B- arbete+redovisning i 25 min om Australien
  • Svenska B- "Bokprat"

Nu ska jag gå och handla och sen så ska jag fortsätta plugga lite om jag hinner!

Ps. MIN MOSTER SKA GIFTA SIG :D:D:D TYP VÄNTAT PÅ DE I 20 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!! OCH JAG ÄR JÄTTEGLAD♥


söndag

jahaa, som vanligt har man så mycket på söndagar så man hinner inte blogga. jag gick upp klockan 10 igår för att kl 11 var jag i skolan och gjorde klart kalendern, mycket fin :) Sen så åkte jag hem och väckte Robin och så åkte vi ner på stan, tog en latte och en färkpressad på geroge (intressesmurfarna hoppar) och sen åkte vi ut till media markt och köpte ett hemmabiosystem, sen åkte vi till ikea och köpte en ny tvättkort då våran har vart  sönder ett jäkla bra tag! sen åkte vi hem och städade som tokar innan johanna och erik kom och käkade lite grillat med oss och tittade på en skitläskig film!

nu ska vi sluta och käka så att jag måste sluta nu!

Malin handlade på IKEA för första gången!!!!

Oj vilket shoppinghumör jag va på och jag hittade faktist lite saker jag behövde :)

Ett par skor till studenten! En t-shirt från jenasbutiken/denimbirds och sen ett puder från make up store. Mycket nöjd mycket nöjd. Fast skorna va väldigt hårda så det är ju frågan om man kan gå i dom på studenten, men jag ska gå in dom lite och sen så samtidigt så lär jag ju träna på att gå i sånna höga skor innan jag bestämmer mig om jag ska ha dom eller inte. De är precis samma färg som jag har föreställt mig så jag hoppas att jag kan ha dom :)

Mallan va tålmodig och gick med mig på stan och sen drog vi till IKEA, köpte weinerkorv och en dricka och Malin köpte sina två första mattor på IKEA NÅGONSIN!!!!!!

Nu ska jag sova innan jobbet!! Hörs kanske sen om ja hinner :)

12.09

oj, här va det dålig uppdatering! Det är för att i torsdags så blev det ingen stockholmsresa, det blev sängen med huvudvärk och sova hela dagen :S Igår så va jag som vanligt i skolan och kom inte därifrån förens vid 17.30 och gjorde den där kalendern. TYVÄRR så är inte min klass så himla engagerad i någonting så att den är fortfarande inte klar!!! ska till skolan imorgon kl 11 och göra klart den. JÄTTEKUL! Sen efter skolan så va det bara att åka hem och fixa mig till jobbet.....

Idag så vet jag inte vad som händer, shoppningbehovet kliar uti fingerspetsarna! Men ska ju ut på onsdag så man kanske ska spara sina pengar? haha

Nu blir det frukost med älsklingen. See yah!
 


Såhär ser han ut när han vaknar på morgonen! HAHA ♥


8.30-19.10

Jag är helt slut! Idag har jag slagit rekord på att va i skolan. Kom dit 8.30 och gick hem 19.10!!!! Vi skulle göra den klassiska kalendern. Den blev långt ifrån klar men det jobbigaste är iaf gjort. Fick med mig en kär matkompis med mig hem idag också. Sandra ♥ Jag bjöd henne på min finaste mat, pytt i panna med tzatziki! GRYMT GOTT! Tror att den kan bli rätt bra. Imorgon blir det huvudstaden :D:D hoppas att jag hittar ett par skor ja kan ha på studenten....

MÅSTE lägga mig nu. Klockan är ställd på 06.00 imorgon. Ska ju till skolan innan och ha engelska!!!!!

Nattiiii ♥

Människor

vilka underbara människor det finns på denna planet! De är så ärliga och ödmjuka och visar vad de verkligen känner. De ger så mycket och de är sig själva. De ställer inga krav och de är så oskyldiga. De är människor som är behov av stöd och tar emot de och är tacksamma. Dessa människor träffade jag idag... 

Man får en sån underbar känsla i kroppen och är så lycklig för det man har och för den man är!

 

vardagskärlek

ååh  vilken mysig morgon jag hade! Vaknade upp, pigg och glad av att mamma ringde. Robin vaknade också så vi gick upp och åt frukost och duschade och mös lite extra i soffan innan jag åkte. Det är sånt, vardagskärlek, som gör att det är så underbart!





Nu blir det lite pytt i panna innan jag ska iväg till rondellen, en fritidsgård för utvecklingsstörda. :)

säng säng säng sova sova sova

sådärja! kom hem för ca 30 min sen från michaela, tog bara en liten matbit. Jag har fått väldigt mycket gjort idag! Jag har skrivit klart ett arbete som skulle vart inne i tvåan, ja du läste rätt! så förhoppningsvis så har jag pluggat upp mitt ända IG! Sedan så gjorde jag nästan klart ett arbete i religion om abort. Har du någon åsikt om abort så skriv gärna en kommentar! :) Sen så gjorde vi lite på en annan religionsuppgift och sen så gjorde jag lite på ett hemprov! Jag är helt slut nu så det blir säng säng säng sova sova sovaaa! (sjungs med en speciell medlodi som mamma alltid har sagt till mig haha) Lång och härlig sovmorgon imorgon också! :)

Natti ♥


pluggkväll hos michaela

Jahapp, då  va de över :) om två veckor hör hon av sig... Hopppassss!

Sen va jag förbi skolan igen och gjorde en grej som jag inte hade gjort i arb.miljö.

Nu ska jag bara äta lite och samla ihop mig sen så ska jag till michaela och vi ska ha pluggkväll. förhoppningsvis så hinner jag göra klart allt som jag ligger efter med hos henne. det skulle vara så himla skönt!

Nee, käka nu! hörs senare!

13.35

nervös och irriterad!!! Hoppas att det går bra iaf!

söndagsparty

jag och älskling har verkligen haft söndagsparty idag. Vi har vart ute hos hans föräldrar, storhandlat, lagat mat till hela veckan, städat och rensat både i lägenheten och källaren, slängt typ 4 sopsäckar med skit, hämtat ett badkar, pantat 2 sopsäckar med pant(!), köpt pizza och just nu sitter vi och tittar på söndagsparty! vilken dag!

Jag är helt slut och ska krypa ner under täcket i soffan och ligga på hans varma bröst. natti ♥

igotno.blogg.se

haha min kära älskling har skaffat blogg hahaha en fylleidé som han fick igår på mcdonalds klockan halv 4 på natten, som han är helt inne på nu, lite kul faktist :) tänk om han blir en skitstor bloggare som typ tjänar massa pengar och grejer!! haha eller kanske åtminstånde(stavas de så?) skaffar photoshop och gör om sin bloggdesign och även min en dag när han har tid. jag fattar ju fortfarande inte hur man gör även fast jag har försökt 100 ggr. eller jaa, inte 100 men iaf 4. det är ju liksom när man kommer till tillverkningen av själva bilden som man ska ha som header som det liksom kör ihop sig! jaja nog om detta...

nu har jag lite brottom att fixa i ordning mig till jobbet. KOM DIT! höhö




igotno.blogg.se 

35 dagar kvar...

jag är helt slut! Har gjort lite till projektet och sen så har jag vart hos pappa och hämtat lite saker och så har jag tränat på muntliga nationella som jag ska ha imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske det blir sängen? skönt skulle det vara iaf!

Hur ser helgen ut för er?

Nattii ♥

YEESSSSSSS!

SÄGER BARA:  ARBETSINTERVJU PÅ MÅNDAAAAAAAAAG!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


farmor och farfar<3

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen och kvällen med farmor och farfar. Det var jättemysigt. Jag har aldrig pratat med bara dom sådär länge och vi pratade om allt möjligt. Om hur dom fick plats i bilen på semester (6 pojkar och farmor och farfar), om mitt liv och framtidsplaner, om alla farbröder, om min kära gammelmormor som är 97 år gammal.... jaa om en massa saker. Myspys iaf!

Nu ska jag gå och lägga mig! Jag är helt slut och ska upp halv 7 imorgon!!! Nattii ♥

urbaN

Nu säger jag god natt efter en skön och lagom dag. Kanske skulle ha fått mer gjort men jag är nöjd.



blev galet kär i den här tröjan från urban outfitters. Kanske blir ett utav inköpen i stockholm nästa torsdag (om den finns dvs) :)

stanbanan

påväg ner på stan för att träffa kusselisa. Jag kände för att ha svart på mig idag så jag är väldigt svart kan jag säga! jag har missmatchat guld och silver också, eller brons och silver kanske.. snyggt tycker jag!

höress senare!

ps. på jakt efter någon bra affär/webshop som säljer snygga finskor?!


Vill ju ha dom här, meen dom går ju inte att få tag på :(


BRA JOHANNA!

Är otroligt nöjd med dagen och jag känner mig väldigt duktig!
Jag har skrivit CV och sökt två jobb, tvättat, vart hos pappa, bestämt med farmor att vi ska ses på onsdag, köpt ett par skor (tygskor som jag kan jobba i), diskat, vart hos michaela och pluggat 3 olika ämnen och blev i stort sätt klar och kom precis hem.

BRA JOHANNA!

Nu är det sängen som gäller och så ska jag sova ut för imorgon är jag leeeedig :D

hittade dessa skönheter idag också, vad tycks?

Nehepp, nu gick inte de... jag får försöka imorgon!

Hoppas!

Nu så har jag precis gjort om mitt cv lite och jag känner mig rätt nöjd. Har sökt ett jobb också. Det är verkligen det jag vill jobba med så jag hoppas verkligen att jag iaf får komma på intervju. :D :D

Ikväll blir det hem till pappa och "jobba ihop" 100 kr till något grejs i skolan som kallas tänk om dagen. Imorgon är jag ledig från skolan också, jipppppiii :) Ska också ringa till farmor och bjuda in släkten till studenten. Det börjar närma sig nu...

Helt plötsligt känner jag en stor lättnad i kroppen. Även fast jag inte kanske får jobbet så har jag sökt och gjort klart mitt cv. Nu är det bara att bomba ut mail!


Torsdag, Fredag, Lördag

ojj som vanligt så rinner helgen bara iväg och jag hinner inte skriva ett ända inlägg! Jag har iaf haft en underbar helg! I torsdags så var det ju valborg och jag jobbade som vanligt på kvällen. grymt drag då crossfire var och hälsade på :) fredagen åkte jag och Robin en snabbis ner på stan för att köpa min studentklänning och han köpte en t-shirt för att sedan åka till min kära bror med familj i hallsberg. Hela min familj var där, Daniel, Carro och Max, Andreas, Jenny och Felicia, Pappa, Jeanette och Elina och så jag och Robin. Vi hade det supermysigt, grillade och vi tjejer gick igenom hela Mary Kay-serien som Carro säljer. Sedan bar det av hem igen och sedan till jobbet. tyvärr så kunde jag inte jobba hela kvällen då jag var superallergisk och hela min kropp var helt slut, hade feber och kände mig helt borta men åkte hem och la mig. Vaknade upp igår på strålande humör och mådde bra igen. Åkte hem till pappa för att hämta min bikini som råkat hamna där i flytten för att sedan fastna på deras baksida i solen. Sedan så grillade vi lite och mös. Sen åkte jag hem och fixade mig lite och så åkte Robin och jag till Erik och Johanna. Hittade en bok med en massa lappar i som jag fastnade i. sedan var det dags att gå till jobbet igen. Trevlig dag helt enkelt. Idag så har jag inte gjort ett skvätt! vaknade för några timmar sedan men har legat och dragit mig. RObin ligger fortfarande och sover. Vi ska väl åka och handla lite senare och sen så ska han jobba, så jag blir själv ikväll... tråkig söndag! men men, så är det.

kanske en uppdatering senare.

gud vilket tråkigt inlägg!




blev en liten bild på crossfire inne på kontoret.

RSS 2.0