Vardagslyx

Jag har precis bäddat nytt i sängen och nu ska jag alldelesstrax hoppa ner i den. Jag tycker verkligen det är vardagslyx, att hoppa ner i en nybäddad säng, nyduschad. Gärna att man har rakat benen och smörjt in sig också. Vad är vardagslyx för dig? För mig är det en massa saker, att bli bjuden på middag, att använda någon ansiktsmask, ta ett avkopplande bad(har inget badkar men får väl låna mammas eller nå), att äta god mat och kanske hyra en film eller mysa till det, tända ljus, nya blommor... Ah, det finns helt enkelt en hel del saker!

Jag googlade på vardagslyx och fick upp den här sidan. Där kan man alltså beställa en hel veckas mat. Det är fasen det tråkigaste som finns, att planera vad man ska äta i veckan. Det är svårt, man vill att de ska gå fort och det blir alltid samma maträtter. Jag försöker fråga alla andra vad dom äter på veckodagarna och jag är precis som alla andra-köttfärssås, kyckling i curry, korvstroganoff och pannkaka. Just ja, köttbullar och mackaroner också....


Söndag

Just nu är klockan 22.53 och jag sitter i skolan?! haha stort skämt det här!
Datasalarna stänger om ca 7 minuter så jag ska fixa det sista nu...

Sen: Film!


25 november

Satt och käkade frukost imorse(läs lunch då jag tydligen stängt av väckarklockan i sömnen) och läste på juicepaketet. kikade upp på datumet. 25 november. 25 NOVEMBER?!!!! Hur jävla gammal är den här? ett år?!

Jag tänkte nämligen att den 25 november va förra året, för att det är ju alldeles för lång tid till 25 november nu, det är ju typ flera månader kvar.... men så va det inte.. Det är 21 dagar kvar till 25 november.
Det är 25 dagar kvar till 1a advent och 50 dagar kvar till julafton.

Hur sjukt är inte de?! Jag hänger verkligen inte med!

Idag skulle jag chansa på att det va den 3 oktober, inte 4 november. Helt enkelt så ligger jag 1 månad efter.
Inte konstigt att jag bara hade skínnjacka imorse(läs fortfarande lunchtid) när det snöade.
Fick panikköpa en jacka efter skolan.

Men men, annan historia!

Nu:Krypa ner i sängen och njuta av Grays!


RSS 2.0