I'm back!

Ja, det va väl att ta i men jag har haft ett sånt himla humör att blogga hela veckan men tänkt att det inte är någon idé för att jag kommer sluta så fort skolan kommer igång. Men nu så har jag bestämt mig att jag inte ska känna att jag måste gå in och uppdatera utan om jag pillar i naveln och pluggar en hel vecka, så ja, då gör jag det och det behöver ingen annan läsa om. HAHA
Här kommer en liten lista på saker som jag ska uppfylla under 2010. (jävlar vad konstigt det känns att skriva!)

  • Börja träna! Ett måste! Jag påstår inte att jag är tjock men jag kan ju säga att mina 55+ kg inte är muskler iaf!
  • Lära mig att köpa toapapper. Det är alltid slut!?
  • Lära mig att diska innan det blir ett berg på diskbänken och det luktar gammal kattmat
  • Samma sak med soporna, lära mig att gå ner med soppåsen till soprummet ist för att slänga ut den på balkongen och tänker "äh, jag tar dom när jag går ner" och tittar ut en dag och hela balkongen är full med sopor :s
  • Skaffa en bilfri dag! (hejja basgruppen!)
  • Mer hemlagad mat! Kollade precis på en översikt på mitt konto och räknade ut hur mycket pengar jag har spenderat på mat(skräpmat ej typ från MAXI osv..) de två sista månaderna... 6054 kr! 6054 KRONOR. 6054 SVENSKA SEK!!!!!!!!!! Och det är vad jag har handlat för, Robin ligger ju minst på lika mycket!
  • Spara 6054 kr(eller 3027 kr i månaden) på att äta hemma
  • Baka mera! Jag älskar att baka (och gör de just nu!) Så varför inte bjuda hem folk på en kopp kaffe och en liten kaka ist för att sitta nere på stan och betala 25 kr för en kaffe?
  • Skaffa motorvärmare i bilen(+p-plats m eluttag)

Nej jag är helt chockad över att jag spenderar 3027 kr i månaden på skitmat så jag kan fan inte skriva längre! Nej nu blir det storhandling och matlista och matlagning på söndagarna så har man de klart. Det är ju heeeeeeelt sjukt! Nej, jag måste ringa Robin! Vart får jag pengarna ifrån?! Jag är ju en fattig student! 3000 kr i månaden. Om jag läggar undan 3000 kr varje månad så har jag alltså 36000 på ett år!!!! Nej, dags för en tankeställare!

Ps. Ring om ni vill komma på en fika :)


Kommentarer
Postat av: Lisa

jag vill komma och fika:D



jag har ju inte ens varit hemma hos dig:(

bra att du bloggar igen PUSSSS

2010-01-08 @ 22:06:37
URL: http://hellolove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0