ArvidochJohanna-kväll

Kom precis hem från att ha vart med Arvid i några timmar. Arvid är snart 3 år och gillar att bada. hans storebror Ville följde med mamma till jobbet så det blev en ArvidochJohanna-kväll. Tog med mig en bit kladdkaka som gjorde succé hos grabbarna.

Innan dess så va jag hemma hos Pappa, Jeanette och Elina. Pappa är i näverede så han träffade jag inte men dom andra va hemma. farmor och farfar kom förbi för att fika lite och fira mig och jeanette som båda fyllt år. mycket trevligt ♥

just nu: •Käka apelsin
               •Bänka framför tvn (absolut inge bra på tvn, kanske man skulle ta och spela lite "little big planet"?
               •Sätta telefonen på laddning eftersom den snart dör och låter skitdrygt var 3e sekund känns det som

imorgon kommer elina hit klockan 12. Vi ska leka ett litet tag, kanske gå till lekparken, laga mat, se på film, lägga pärlplatta, gå på bio....? aah det är hon som bestämmer morgondagen :)

garderoben

jaha då va man hemma igen från en natt på jobbet. riktigt trevlig att stå i garderoben med tjejerna. saknar det när man inte står där på ett tag :)

imorgon blir det en fika hemma hos pappa för farmor och farfar kommer och hälsar på en sväng på eftermiddagen. Efter de så ska jag mysa några timmar med "mina" små pojkar :) ♥  kanske en liten utgång senare på kvällen? njaa, har inte riktigt bestämt mig, men på fredag, då jävlar blire kalas hihi

just nu: försöker ta av mig mina kläder och på med mysis för att lägga mig på soffan med täcke och kika lite på tv innan älsklingen kommer hem :)  Han ringde precis, han ska köpa lite gott bröd med sig hem så vi ska käka lite mackor och mysa, så det är dags för mig att plocka fram lite ost, smör, o´boy och mjölk o så innan han kommer hem...

pusss och god natt gottfolk! ♥

födelsedagen

Jag har som sagt vart i strängnäs ute hos min mamma i 3 dagar, och där finns det varken dator eller internet så att det har inte blivit något inlägg.

Min födelsedag var mycket bra. vaknade av mamma och mormors(hon kom som en överraskning och hälsade på från huvudstaden) fina stämmor som sjung "ja må hon leva..." och kom med en bricka med några oinslagna paket och min fina flaggstång som jag gjorde i tvåan typ. jag måste verkligen ta kort på den och visa för den är så hemskt ful haha paketen va oinslagna för att mamma orkade inte slå in dom kvällen innan för att jag hade redan vart med när hon köpte dom på ikea och lite varstans. Det var 2 kuddar, en mackaronslev, ett vaselin, en founationborste och en klippning och så fick jag en slant av mormor. sedan så åt vi frukost och gjorde iordning oss för att åka till storstan Eskilstuna. Där så gick vi in i en massa affärer och kikade och jag fick en skinnjacka och hårfärg. sedan så lämnade vi av mormor på stationen för att hon skulle åka hem och sen åkte jag och mamma hem för att äta lite goda smörgåsar med rostbiff, roccoloa, avokado och lite annat gott på sen så kollade vi lite på tv innan vi slocknade.

Den övriga tiden har jag setat och gosat med 7 små lamm och 5 katter och haft det riktigt bra:)

Jag vill också grattulera MIKAELA som äntligen har fått lilla Miliam, och Niklas som fyllde 25 i måndags och Evama(svärmor) som fyller år idag:)


Jag fick också en väldigt fin tröja i present av min älskling och så fick jag jättehäftiga muffinsformar och slickepott i turkost av familjen Thörnvall, TUSEN TACK!



Titta vilken fin tröja från modström jag fick av älskling. Den ska jag bo i. Tack ♥

och tack alla för dom fina grattishälsningarna jag har fått :)

helgen

i lördags så lånade jag självklart pappas bil och körde runt lite. asläskigt att köra runt helt själv utan någon som sitter och säger hur man ska göra brevid! men det gick bra. va på rickards kalas ett tag sen så åkte jag ut till frida och lekte med henne, vi tittade på melodifestivalen, käka donken och kikade på en annan del av köping. Sen åkte jag hem och sov ett tag sen ringer robin typ 5 på morgonen och ber mig hämta han på efterfesten på Å3 (haha eller va det inte så? ;) ). Söndagen bestod av att städa, tvätta och diska. blev väldigt fint här hemma. haha måste berätta något roligt!

som sagt vi tvättade igår och så hade vi sista tiden så jag lät tvätten hänga kvar ett tag för att den förhoppningsvis skulle torka lite. sen gick jag ner och hämtade tvätten senare på kvällen runt 8-9-tiden och det blev så tungt så jag kunde inte bära kassen upp för trappen med all tvätt så att jag tog hissen. Sen går jag in och hänger upp tvätten för den blev inte torr och sätter mig och kollar på "på spaning med bridget jones" som gick på tv och robin sitter vid datorn och spelar lite. Sen helt plötsligt ringer det på dörren så jag säger till Robin att han ska öppna för det är ju trots han som bor här. Så han gick och öppnade dörren och där står våran granne, en dam med tax i övre medelåldern, och räcker fram ett par trosor och en strumpa och säger "Är det här dina? Jag hittade dom som ett spår på vägen fram till din dörr." Robin känner igen mina trosor så han säger lite försiktigt och röd i ansiktet "eeh, aah hmm. tack så mycket" och så stänger han dörren. Kommer in och kastar trosorna på mig och säger "Nästa gång är det du som öppnar dörren!"  HAHAHA Jag dog av skrattanfall för det va ju rätt roligt faktist! hahaha

nu ska jag göra iordning mig för att jag ska träffa mamma och vi ska åka ner på stan sen så ska jag följa med till strängnäs och kommer hem på onsdag. så om jag inte skriver så är det för att deras dator är för seg för att skriva och ladda upp! jag ska avslöja hemligheten om körkortet för mamma också! Ska bli kul :D puss på er ♥


K som i Körkort!

förlåt, jag har verkligen inte haft en minut över de senaste veckorna att skriva! Jag har pluggat mycket och haft mycket i skolan, men inte bara de..........

JAG, KARIN EVA VIKTORIA JOHANNA BJÖRKLUND, HAR TAGIT KÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!! IDAG, IMORSE, NÄRMARE BESTÄMT 8.15 SATTE JAG MIG I VÄGVERKETS BIL, OCH NÄRMARE BESTÄMT KLOCKAN 8.47 HADE JAG MITT KÖRKORT I MIN HAND!!!!!!!!! JAG TROR ATT JAG ÄR VÄRLDENS LYCKLIGASTE JUST NU!!!! LALALALALALALALLALALALLALALA ÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH GLAAAAAAD!

ikväll blir det jobba, dock ska jag inte köra till jobbet för att jag har ju ingen bil. men det spelar ingen roll, för jag har kööörkort!!!!!

OBS! SÄG INGET TILL MIN MAMMA! HON SKA FÅ VETA PÅ MÅNDAG MEN INTE TIDIGARE!

bloggj*vel

sorry att jag inte har bloggat men det är något fel på min blogg så det går jättesegt och inlägget publiceras inte.. därför tänker jag inte heller skriva någonting lång och intressant i det här inlägget eftersom det troligtvis kommer att komma ett felmeddelande. men om det inte gör de så får ni väl läsa ett helt ointressant inlägg... allting är som vanligt iaf och jag längtar så otroligt mycket efter helg och att få sova ut. jag ska gå och lägga mig nu för att jag är jättetrött. natti !

dagen

idag har jag hunnit köpt 100-dagarsbiljetten, lagat pannkakor och fiskpinnar och ris (inte mixat tillsammans), pluggat, kikat på tv och planerat februari. Har så himla mycket att göra så det är helt galet! sjut mig den 20 februari för då ska allt i skolan in!

nu ska jag fixa i ordning mig för sängen och kanske läsa några rader i svenskaboken innan jag somnar! God natt ♥


oj! gårdagens inlägg kanske mer läsbart :P

En krossad högerhand, uppskrapade knän och lite blåmärken men jag överlevde iaf utgången i lördags med en massa grabbar! Lilla Johanna trodde att hon kunde dricka i samma takt som grabbarna men efter en liten snubbling i en viss trappa så insåg KäraJag att det var dags att gå hem. Vi, jag cch Robin, gick till burger corner och beställde mat och sen tog vi en taxi hem, käkade och somnade på soffan. Super kul iaf och tack alla :)

I söndags så var vi först ute hos Robins föräldrar för hans pappa fyllde år och sen så tog vi en sväng förbi Johanna och Erik som äntligen har flyttat tillbaka till stan efter några månader i Sala. Vi lagade mat, hyrde film och hade det mysigt i deras nya lägenhet. tack för de!

Idag var det skolan som vanligt och en så blev det en käk på George med Robin och Micke innan övningskörningen med pappa. Nu ska jag duscha och göra i ordning mig för att sedan börja läsa min supertjocka bok som jag ska läsa i svenskan som heter Molnfri bombnatt.

HAHA! Vet inte riktigt vart tungan kom ifrån och varför jag ser ut som en jätte? men det som jag dör av garv mest för är för att Rickard i bakgrunden gör sån jävla rolig min! HAHAHAHA DISCOKUNGEN ;D

ledigledigledig

Skönt! idag va tydligen alla mina lektioner inställda så jag vart ledig idag :D fast jag har hur mycket som helst att plugga iaf... Jag måste iaf ner på stan och köpa biljett till 100-dagarsfesten! Fyfan, snart bara 100 dagar kvar, helt sjukt! Sen är man arbetslös.... förhoppningsvis inte!

Så nu ska jag ta och plugga lite sen måste jag ner på stan! ska försöka dra med mig älsk :)

En krossad hand...

En krossad högerhand, uppskrapade knän och lite blåmärken men jag överlevde iaf utgången i lördags med en massa grabbar! Lilla Johanna trodde att hon kunde dricka i samma takt som grabbarna men efter en liten snubbling i en viss trappa så insåg KäraJag att det var dags att gå hem. Vi, jag cch Robin, gick till burger corner och beställde mat och sen tog vi en taxi hem, käkade och somnade på soffan. Super kul iaf och tack alla :)

I söndags så var vi först ute hos Robins föräldrar för hans pappa fyllde år och sen så tog vi en sväng förbi Johanna och Erik som äntligen har flyttat tillbaka till stan efter några månader i Sala. Vi lagade mat, hyrde film och hade det mysigt i deras nya lägenhet. tack för de!

Idag var det skolan som vanligt och en så blev det en käk på George med Robin och Micke innan övningskörningen med pappa. Nu ska jag duscha och göra i ordning mig för att sedan börja läsa min supertjocka bok som jag ska läsa i svenskan som heter Molnfri bombnatt.
HAHA! Vet inte riktigt vart tungan kom ifrån och varför jag ser ut som en jätte? men det som jag dör av garv mest för är för att Rickard i bakgrunden gör sån jävla rolig min! HAHAHAHA DISCOKUNGEN ;D


kvällens planer

Tja Tja Tjena Tjena på dig mittbena! Igår pinades jag på jobbet samtidigt som klassen va ute och hade de trevligt! Men dom höll mig iaf sällskap största delen av kvällen i kampanjen. Tack så mycket :)

Gick upp vid 11 idag och drog ner på stan med Robin. Han köpte en tröja från Filippa K/jeansbutiken till sig och så köpte han en födelsedagspresent till mig där också hihi tusan bara att jag måste vänta till födelsedagen innan jag får använda den :P Sen träffade vi micke och Rickard, tog en fika och handlade lite mer saker. Jag köpte lite smycken som jag ska använda ikväll från glitter.

Kvällens planer:
19-20 Samling hemma hos oss för lite förkrök
ca 22-23 taxi till Tabasco
efter det en sväng Pluto- premiär för BAS
efterkrök? you never know ;)

Ring om det är någon som vill med ut :)


i love my shoes <3

Robin köpte skorna till mig idag :D Ååh, jag smälter när jag ser dom! Idag blev det ingen skola igen pga av tanden men på eftermiddagen kände jag mig lite piggare så det blev en sväng på stan med Robin och Micke. tog en fika på George som vanligt sen bar det hem igen. Robin fynda ett par skor till sig själv från vaga bond och en träningströja från carlings och så köpte han skorna till mig ♥

ikväll blir det jobba men imorgon är jag ledig. Tagga till utgång:D blir med Robin och en massa folk. Jag tror jag ska ha min byxdress, mina nya skor och lite snygga smycken, får se... jaja, trevlig helg på er! ♥


Lill-Zlatan och morbror raring

Ursh. har en uppgift i pedagogiskt ledarskap om manligt och kvinnligt. Vi ska titta i en barnbok och prata om könsrollerna i boken och sen ska men jämnföra det med sina egna tankar, med en artikel och sen så ska man reflektera över vad för konsekvenser synen på manligt och kvinnligt har för individen, gruppen och samhället! jag har inte ett dugg lust att göra det just nu. jag har ingen fantasi och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva... Ring mig om det är någon som vill diskutera manligt och kvinnligt med mig! så kanske jag får lite inspiration...

... har också läxförhör i engelskan imorgon om grammatik. jag fattar ingenting så det är det ju ingen idé att försöka lära sig för det kommer ändå inte sitta tills imorgon. jag kan iaf lite.

nej nu rymmer jag till tv och zappar lite. kanske finns nå bra?

Det är den här boken jag har valt. Den handlar om Ella, som kallas Lill-Zlatan, och hennes morbror "Raring" som är frisör. Lill-Zlatan och morbror gör allt tillsammans, men en dag kommer Steve och förstör allt...

ROMAN PUMP



Jag säger bara titta och njuuut :D på lördag är dom mina! hittade dom på bianco idag när jag och Robin gick förbi och dom är undanlagda till på lördag då jag och Robin ska ta en liten dag på stan :)

historiaprov

det blev inge sömn inatt för den där jäkla tanden! nu ska jag snart ta bussen till skolan och göra historiaprovet, håll tummarna! sen blir det hem igen och lägga sig på soffan! hörs senare!

visdomstand

jag blir galen! jag har en visdomstand på väg ut och det gör så jävla ont! Först så gör det ont i tanden för att den håller på och växer upp, och då biter jag ihop käken utan att tänka på de, så då får jag jätteont i huvudet och nu känns det som om jag har feber! Jag och Felicia kan ju bilda klubb. Snart så börjar jag väl dreggla också! JAG HAR VERKLIGEN INTE TID ATT VARA SJUK! jag orkar inte! nu ska jag hoppa in i duschen för att värma min kallsvettiga kropp, sen så ska jag ta en alvedon och hoppa ner i sängen och sova så gott! får se om jag bara går på historian och gör provet imorgon eller hur jag gör... får se hur natten blir.


Frida

skolan, plugga, hem, diskat, lagat mat, ätit, pluggat, övningskört, pluggat igen och tv. så har min eftermiddag och kväll sett ut. fast jag pratade med frida i telefonen i typ 1 timme. det gör inte vi så ofta nu förtiden. det blir liksom oftast typ "hej jag är upptagen, kan jag ringa dig sen?" "ah men jag skulle bara fråga...." "okej, ses imorrn. hej!" det är för att vi båda jobbar och har en massa annat för oss hela tiden men idag så pratade vi sådär länge som vi gjorde förrut. det är helt underbart att ha en sån som frida. vi förstår varandra och det som är så skönt att även fast vi kanske inte pratar med varandra så där jätteofta och leker på fritiden (jag vet att det är mitt fel, tofflan själv) så finns vi alltid för varandra. hon är min absolut bästa vän <3





nu äre sängen som gäller. natti!


Ramones

Någon som vet vart man kan köpa denna t-shirt? (eller någon liknande)






vill matcha med mitt underbara köp som jag gjorde förra veckan! Måste ha vart det bästa köp jag gjort på länge.. Ett par jeansleggings. Jag vet att det är många andra som också har sånna, så jag menar inte att jag va först. men det är nog den bästa uppfinningen på länge! snygga och bekväma! Imorgon så kommer Göran och lämnar ett par som mamma köpte i strängnäs, eftersom det va slut i västerås och jag blev helt förälskad i dom så bad jag mamma köpa ett par till i en annan färg. tack mammsen!


Lisa har en dold talang!

fy på mig! jag har vart så dålig att blogga hela helgen! så här kommer den lite kortfattat:
Jag och Lisa träffades hemma hos henne och åt lite innan vi gick ner på stan. när vi kom ner på stan så gick vi i några affärer innan vi satte oss att fika vilket ledde till att klockan blev mycket och nästan alla caféer (säger man så?) stängde. Då kom Robin också och kom med en jättesmart idé. Vi gick till strike och tog en fika där och samtidigt så bowlade vi lite. Kan ju säga att i början gick det bra (två första kasten) men sen gick helt åt fanders. men för dom andra två bowlingproffsen som fick strike, på strike, på strike va det jätte kul för. Robin låg typ före mig och lisa i första serien med typ 70 poäng men sen fick lisa någon superkraft och fick alla strike förutom två i en serie. så det slutade med att det var väldigt jämt mellan dom och jag låg efter med ca 150 poäng efter! skitbowling!

Sen så senare på kvällen så trodde jag att jag skulle jobba, men när jag kom till jobbet så hade det blivit en massa missförstånd så jag skulle inte alls jobba. så då åkte jag hem och bytte om och så tog jag och Robin en taxi till blue moon, tog några drinkar men kände snabbt att det va inte de vi va sugna på, att se en massa fulla mäånniskor som trängs. Så efter en timme ungefär gick vi och köpte godis och subway, käkade den hos richard, som jobbar på hotellet i skrapan, och tog en taxi hem. Kikade en liten stund på tv, en väldigt liten stund och sen somnade jag på soffan i robins famn.

Söndagen så va det fört personalmöte, sen övningsköra, städa, plugga och dö vid tvn. handlade hann jag med också..

nu ska jag gå och plugga till historiaprovet som jag har på torsdag, eller iaf försöka. jag är så trött så jag vet inte hur jag ska hålla mig vaken...

RSS 2.0